Carp Zone este un club deschis tuturor, o rampa de lansare, care a reunit de-a lungul timpului pescari de competitie ce-si doresc participarea in competitiile de varf si au ca scop marea performanta, dar si alti pescari dornici sa-si imbunatateasca performantele si aptitudinile in pescuitul recreativ.

Clubul a luat fiinta in martie 2008, la initiativa lui Florentin Iuga, avandu-i alaturi, ca membrii fondatori, pe fratii Ovidiu si Vlad Parfene si pe Costica Buhac.

Inca din start, echipele reunite sub culorile clubului au avut un parcurs excelent, devenind chiar din primul an, unul dintre cele mai titrate cluburi din tara. Multi pescari tineri si-au inceput activitatea competitionala alaturi de noi si chiar daca ulterior s-au mutat la alte cluburi, prima performanta au realizat-o aici, in Carp Zone. De aceea ne mandrim ca suntem una dintre cele mai performante pepiniere de campioni.

De altfel, foarte multe cluburi au fost formate de catre pescari proveniti din Carp Zone, fiind si din acest punct de vedere cel mai prolific club. Avem ca exemple: NATURAL CARP si AVIATORS FISHING CLUB (Dan Marinita), SMART FISHINHG TEAM (Tibi Manascu), CARPHATIC FISHING CLUB (Razvan Gheorghe), GREEN LAKE (Valer Russ, George Alexandru si Iulian Petre) si OVER TEN CARP CLUB (Marian Constantin), ultimii trei devenind intre timp si cunoscuti producatori de nada.

Cea mai buna performanta a lotului de club a fost obtinuta in 2011, prin cucerirea titlului de Vicecampion National, in urma celor trei manse de Campionat National de Pescuit la Crap. Pe echipe s-au obtinut numeroase podiumuri in cele mai puternice competitii nationale si internationale.


Fata de alte cluburi, ne remarcam printr-un mod mult mai simplu si mai ieftin de a pescui. Punem mai mult pret pe stiinta pescuitului  si pe calitatea nadei, decat pe cantitatea acesteia, ori pe investitiile in echipament. Asa ne-am impus in timp respectul, prin rezultatele obtinute in orice conditii si pe orice pista de competitie.

Ne declaram un club deschis, accesibil tuturor celor care doresc sa invete ce inseamna pescuitul de competitie, sa simta tensiunea drillului cu capturi adevarate si sa traiasca emotia de a face parte dintr-un club al valorilor si al traditiei.

Ramane in continuare deschisa si invitatia adresata pescarilor de feeder, stationar si spinning sa se alature clubului Carp Zone, pentru a forma loturi pentru CN la cat mai multe discipline.